Privacy Policy

Politica de confidențialitate ASOCIAŢIA 11EVEN

CU PRIVIRE LA UTILIZAREA  SITE-ULUI WWW.TEACHU.RO

În conformitate cu Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) care a intrat în vigoare în data de 25.05.2018, prin prezenta, vă informăm despre prelucrările de date realizate în cadrul ASOCIAŢIEI 11EVEN (în continuare ”Asociaţia”) cu privire la dvs. Menționăm faptul că este vorba de prelucrări de date care sunt necesare pentru desfășurarea activității Asociaţiei care s-au realizat deja și în trecut pentru unii utilizatori, motiv pentru care punerea în aplicare a reglementărilor impuse prin Regulamentul general privind protecția datelor nu va conduce la modificări semnificative în ceea ce privește raportul juridic pe care dvs. îl aveți cu Asociaţia.

 

I. DEFINITII

  • Operator = Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor in sensul Regulamentului GDPR este Asociaţia Asociația 11even, având următoarele date de identificare: CUI 29885261, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 4, ap. 3, Cluj-Napoca, IBAN RO55BTRL01301205W3661XX, deschis la Banca Transilvania Cluj, reprezentată prin Ovidiu Neamțu în calitate de președinte, email: ovidiu@11even.ro, denumit in continuare „Operatorul” sau „Asociaţia”.
  • Date contact responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care pot fi transmise solicitari de informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: office@teachu.ro
  • Cookies = Un „cookie” este un fisier de mici dimensiuni, format de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau a altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (smartphone, tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.
  • Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR = persoana fizica identificata sau identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale). Persoana vizata poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator (cu titlu exemplificativ un utilizator al site-ului Operatorului)
  • Prelucrarea datelor personale: inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea. etc.).

Când utilizați Platforma site-ului www.teachu.ro , de fiecare dată când ne furnizați sau este necesar să accesăm orice fel de informații care, datorită caracteristicilor lor, ne permit să vă identificăm, cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, numele de utilizator Skype, tipul de dispozitiv etc. (denumite în continuare “Date Personale”), fie că se realizează în scopuri de navigare, fie pentru a folosi serviciile sau funcțiile noastre, vi se va aplica această Politică de confidențialitate și cea privind modulele cookie, Condițiile de utilizare și alte documente citate în acest document (în comun “Termenii și Condițiile”), care sunt aplicabile în orice moment și trebuie analizate pentru a vă asigura că sunteți de acord cu acestea.

  • Categorii de date prelucrate Datele cu caracter personal : prenumele, numele, nr. de telefon, numele de utilizator Skype si adresa de e-mail sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care introduceti aceste date intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin e-mail.

De asemena, sistemele computerizate și procedurile software utilizate pentru a opera acest site dobândesc, în timpul funcționării normale, unele date cu caracter personal, transmiterea cărora implică utilizarea protocoalelor de comunicare pe internet. Acestea sunt informațiile care nu sunt colectate cu scopul de a fi asociate cu părțile interesate identificate, dar care, prin natura lor, ar permite, prin prelucrarea și asocierea cu datele deținute de terți, să permită identificarea utilizatorilor.

Aceste date includ adresele IP sau denumirile de domenii ale computerelor utilizate de utilizatorii care se conectează la site, adresele URI (așa-numitul “Uniform Resource Identifier”) ale surselor solicitate, ora solicitării, metoda folosită la trimiterea solicitării la server, mărimea fișierului obținut ca răspuns, codul numeric care indică starea răspunsului dat de server (succes, eroare etc.) și alți parametri aferenți sistemului de operare și mediului de utilizare al utilizatorului.

Aceste date sunt utilizate numai pentru a obține informații statistice anonime despre utilizarea site-ului și pentru a verifica funcționarea sa corectă. Datele ar putea fi folosite pentru a constata responsabilitatea în cazul infracțiunilor ipotetice IT în detrimentul sitului doar la cererea organismelor de supraveghere responsabile.

Expedierea opțională, explicită și voluntară a mesajelor e-mail la adresele indicate pe acest site presupune achiziționarea ulterioară a adresei expeditorului, necesară pentru a răspunde solicitărilor, precum și orice alte date personale incluse în mesaj.

Pe lângă datele specificate pentru navigare, utilizatorul este liber să furnizeze datele personale conținute în formularele de solicitare către Asociaţie sau indicate în “Contacts” dacă dorește să solicite trimiterea unor materiale informative sau alte comunicări. Neefectuarea acestor date poate face imposibilă obținerea celor solicitate.

 

II. SCOPURILE SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII DATELOR DVS.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale vizeaza strict relatia dintre Asociaţie si persoana vizata. Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Va rugam sa consultati mai jos detalierea scopuril or pentru care prelucram datele dvs. si temeiul juridic:

A. Administrarea relatiei cu UTILIZATORII:

  • Accesarea site-ului:

La fiecare accesare de catre un utilizator paginiui de internet www.teachu.ro , datele de acces sunt salvate de catre noi si partial de catre terti sub forma unor fisiere de tip protocol. Fiecare set de date cuprinde: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, :adresa IP, data si ora accesului, solicitarea utilizatorului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

  • Localizarea geografica:

Prin intermediul localizarii geografice, cu ajutorul adresei IP, este posibila din punct de vedere tehnic estimarea locatiei utilizatorului de internet. Dupa finalizarea sesiunii in curs, adresa IP nu este stocata la noi in scopul localizarii geografice.

Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alti identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi in anumite circumstante date cu caracter personal si pe care le vom trata ca atare.

  • Date pentru programarea unei meditaţii/înscrierea ca mentor sau utilizator cursant:

Datele cu caracter personal: prenumele, numele, nr. de telefon, numele de utilizator Skype si adresa de e-mail a minorului vor fi utilizate in scopul exercitării relaţiei contractuale si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.

  • Datele pentru serviciul newsletter/contact:

In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de Asociaţie doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct.

Prin actiunile de marketing direct va putem tine la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: trimiterea unui email la adresa office@teachu.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

Temeiul juridic al prelucrării în scopul stabilit este reprezentat de interesul legitim al Operatorului de a evita fraudele online si de a asigura functionalitatea generala a site-ului, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.

B. Activitati de recrutare

  • In vederea transmiterii rapide a candidaturii dumneavoastra pentru unul dintre posturile de mentor disponibile in cadrul Asociaţiei, puteti utiliza sectiunea noastra online creata in acest sens si accesibila la adresa https://teachu.ro/register/.
  • Datele si documentele dumneavoastra le vom utiliza exclusiv pentru prelucrarea cererii dumneavoastra, respectiv pentru a identifica un post corespunzator disponibil in cadrul Asociaţiei. Acestea sunt salvate in baza noastra de date, sunt protejate impotriva accesului neautorizat si prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Temeiul juridic al prelucrării în scopul stabilit este reprezentat de consimtamantul persoanei vizate.

C. Administrarea afacerii: Politica COOKIES

  • Pentru a va imbunatati experienta de navigare online, folosim cookie-uri care faciliteaza utilizarea paginii web www.teachu.ro de catre vizitatori.
  • In general, rolul cookie-urilor este de a asigura o interactiune rapida si facila intre utilizatori si site-urile web. De asemenea cookie-urile sunt folosite pentru ca utilizatorii sa-si poate relua cu usurinta activitatile la urmatoarele accesari ale unui site web, vizitat anterior. Practic, cookie-urile spun serverului care sunt paginile ce trebuie afisate utilizatorului, fara ca acesta sa fie nevoit sa-si aminteasca paginile in care a navigat sau sa navigheze in intreg site-ul de la inceput. Va rugam sa consultati Politica Cookies pentru a obtine informatii detaliate.

Temeiul juridic al prelucrării în scopul stabilit este reprezentat de interesul legitim de a oferi in permanenta servicii imbunatatite utilizatorilor site-ului Asociaţiei.

In situatia in care vom intentiona sa prelucram datele dvs. cu caracter personal intr-un alt scop decat cele mentionate mai sus, va vom furniza, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv si orice informatii relevante.

 

III. DREPTURILE DVS. IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL FURNIZATE

Aveți dreptul să solicitați informații despre faptul dacă și ce fel de date cu caracter personal am stocat cu privire la dvs. (Dreptul la informare); în măsura în care anumite date au fost prelucrate greșit, prin încălcarea prevederilor legale sau în mod excesiv, puteți să solicitați o rectificare, completare, minimalizare sau ștergere a acestora (Dreptul la rectificare, limitare și ștergere); dacă anumite date au fost prelucrate doar în baza consimțământului dvs., aveți dreptul să retractați oricând acest consimțământ. După caz, beneficiați de un drept de portabilitate, aspect ce trebuie verificat în fiecare caz individual.

În cazul în care considerați că drepturile dvs. referitoare la protecția datelor au fost încălcate prin prelucrarea datelor în cadrul asociaţiei noastre, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea însărcinată cu protecția datelor.

Potrivit dispozițiilor legale aplicabile și sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

  1. Dreptul de acces, care include dreptul de a ști dacă prelucrăm date despre dumneavoastră și  dreptul de a afla care sunt acestea, cui sunt transferate, cât timp vor fi păstrate, unde le-am obținut și dacă se folosesc pentru profilare/decizii automatizate.
  2. Dreptul la rectificare. Dacă datele pe care le avem sunt incorecte, trebuie să le corectăm (mai puțin în cazul în care le prelucrăm pentru altcineva. În acest caz, vă vom informa cui trebuie să trimiteți cererea dumneavoastră.).
  3. Dreptul la ștergere („dreptul de a fi uitat”) la cerere, vom șterge datele dumneavoastră personale cât mai repede posibil, dacă 1) nu mai sunt necesare pentru scopul în care sunt obținute sau 2) dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea acestor date/dacă aveți obiecții privind prelucrarea. De asemenea, dacă descoperim că avem o obligație legală de ștergere sau dacă prelucrarea ar fi nelegală, le vom șterge. Dacă datele sunt prelucrate și de terți, vom lua măsuri rezonabile de a le informa despre cererea de ștergere.
  4. Dreptul la restrângerea procesării, dacă ele sunt nelegale, presupus incorecte, contestate, sau nu mai sunt necesare.
  5. Dreptul la informare. Vă informăm cât mai clar despre drepturile dumneavoastră în domeniul datelor personale, și despre ce date prelucrăm despre dumneavoastră sau (dacă e cazul) împărțim cu terți.
  6. Dreptul la portabilitatea datelor. Dacă vă prelucrăm datele personale în mod automatizat, în bază de consimțământ sau contract, ne puteți cere sa vi le dăm în format si vă vom răspunde solicitării într-un termen rezonabil.
  7. Dreptul de a obiecta. Ne puteți indica dacă doriți să nu mai prelucrăm datele dvs. personale. Vom da curs cererii dvs. dacă nu putem demonstra interese legitime suficiente.
  8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, cu excepția cazului în care ați dat un consimțământ explicit sau dacă ele sunt necesare pentru executarea unui contract.
  9. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în România este vorba despre ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal), web: www.dataprotection.ro, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

De asemnea aveți și următoarele drepturi:

  • dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem; în cazul în care vă exercitați acest drept într-un mod care este evident abuziv sau nefondat, ne rezervăm dreptul la rambursarea costurilor necesare suportate pentru prelucrarea copiilor respective și pentru remiterea copiilor într-o perioadă de timp rezonabilă;
  • dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte și dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • puteți de asemenea să faceți o plângere dacă sunteți preocupat de modul în care gestionăm datele dumneavoastră cu caracter personal;
  • dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în situațiile în care v-ați retras consimțământul, prelucrarea nu mai este necesară sau prelucrarea respectivă este contrară legii.

Dacă doriți să procedați în sensul celor de mai sus, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa office@teachu.ro Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. De asemenea, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus poate fi prelungit cu cel mult doua luni in situatia in care este necesar, tinandu-se cont de complexitatea si numarul cererilor, urmand sa va informam cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

IV. DESTINATARII SAU CATEGORIILE DE DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Destinatarii care prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

Asociaţia vă poate împărtăși datele cu caracter personal altor entități-persoane.

Pentru a facilita desfășurarea activităților în legătură cu scopurile prelucrării detaliate anterior, comunicăm aceste date către terți, incluzând partenerii Asociaţiei, cum ar fi:

– în situaţia în care doriţi  programarea unei meditaţii, vă vom împărtăşi o parte din  datele cu caracter personal cu mentorii aleşi-desemnaţi pentru a susţine cursul solicitat, iar în situaţia în care sunteţi mentor, vă vom transmite o parte din datele cu caracter personal către persoanele interesate pentru a beneficia de cursul pentru care sunteţi înscris ca mentor;

-firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei software cu care Asociaţia are încheiate contracte de colaborare:

– Integreat SRL

– Vânzator de Idei SRL

– consilieri profesioniști, precum auditori sau avocați;

– autorități de reglementare, organe profesionale și/sau autorități publice pentru conformitate cu reglementărilor aplicabile.

Am putea să vă transferăm datele cu caracter personal în țări situate în cadrul UE, SEE sau în țări care au fost recunoscute de Comisia Europeană ca asigurând un nivel corespunzător de protecție a datelor dumneavoastră cu caracter personal – de exemplu Statele Unite ale Americii, dacă se va dovedi necesar în scopurile permise, așa cum au fost descrise mai sus.

Aceste părți terțe trebuie să utilizeze informațiile personale pe care le împărtășim cu aceștia numai pentru a efectua servicii în numele nostru și pentru a vă trata informațiile personale în conformitate cu toate legile privind confidențialitatea și protecția datelor.

Asociaţia poate să vă împărtășească informațiile personale cu terțe părți atunci când avem convingerea că publicarea este necesară: (i) să respectăm o lege, o reglementare, o hotărâre judecătorească sau alt  temei juridic; (ii) detectarea, prevenirea și răspunderea la fraudă, încălcarea proprietății intelectuale, încălcarea contractelor sau acordurilor noastre, încălcarea legii sau alte utilizări incorecte ale proprietățiiAsociaţia; (iii) protejarea drepturilor Asociaţia sau a proprietății sau a dvs. ori a sănătății, siguranței, bunăstării, drepturilor sau proprietății altora; sau (iv) în circumstanțe similare.

Asociaţia vă poate partaja informațiile dvs. personale cu terțe părți în legătură cu vânzarea, cumpărarea, fuziunea, reorganizarea, lichidarea sau dizolvarea Asociaţia sau în circumstanțe similare.

Asociaţia vă poate împărtăși informațiile cu permisiunea dumneavoastră sau la cererea dumneavoastră.

Asociaţia poate comunica informații anonime sau agregate intern și cu terțe părți în orice scop. Astfel de informații nu vă vor identifica în mod individual.

In cazul destinatarilor cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati “Privacy Shield” si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” este disponibila pe acest site web :https://www.privacyshield.gov/welcome .

 V. PERIOADA DE STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dvs. cu caracter personal se vor stoca pentru perioada necesară și permisă d.p.d.v. legal pentru atingerea scopurilor menționate. În orice caz, vom stoca datele dvs. pe durata perioadelor de păstrare, respectiv de prescriere stabilite prin lege pentru diferite categorii de date prelucrate.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse sau eliminate atunci când nu mai sunt necesare în mod rezonabil în Scopurile Permise sau atunci când vă retrageți consimțământul (în situația în care acesta a fost acordat și pentru situațiile in care consimțământul dvs. este obligatoriu) și nu mai există obligația legală de a continua operațiunea de  stocare a datelor personale.

Cu excepția cazului în care ne solicitați în mod expres să stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe termen mai lung, datele cu caracter personal vor fi șterse în termen rezonabil,  având în vedere următoarele criterii:  (i) orice cerințe legale aplicabile pentru păstrarea datelor cu caracter personal pentru o anumită perioadă de timp; (ii) orice obligații de reținere legate de litigii actuale sau potențiale sau cereri de reglementare, (iii) orice cerințe de păstrare  specificate în cuprinsul acordurilor relevante la care Asociaţia este parte, (iv) sensibilitatea informațiilor și (v) scopurile pentru care au fost colectate informațiile.

 

VI. MINORI

Asociaţia  nu colecteaza, nu foloseste si nu dezvaluie unei terte parti cu buna stiinta datele personale ale minorilor sub 16 ani.

Eforturi rezonabile vor fi depuse, tinand cont de tehnologia disponibila in astfel de cazuri, pentru a verifica daca datele oferite pe site sunt introduse de catre un minor sub 16 ani.

În acest sens, în cuprinsul rubricilor destinate utilizatorului care doreşte să programeze o meditaţie sau să se înscrie ca mentor, se va regăsi o rubrică prin care utilizatorul declară că are  vârsta de peste 16 ani şi este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal oferite Asociaţiei în condiţiile şi scopurile stabilite în Politica de confienţialitate.

Dacă sunt colectate date cu caracter personal referitoare la minori sub 16 ani prin site-ul, aplicațiile sau site-urile mobile ale www.teachu.ro, fără cunoştinţa persoanelor responsabile pentru acordarea unui astfel de consimţământ, părinții sau titularii răspunderii părintești au posibilitatea de a se opune, contactându-ne la adresa de email office@teachu.ro.

 

VII. SECURITATE

Având în vedere stadiul actual al tehnologiei, costurile implementării, natura, domeniul de aplicare, contextul și scopurile prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum și riscurile cu grade diferite de probabilitate și gravitate pentru drepturile și libertățile persoanelor fizice, în legătură cu Datele cu Caracter Personal prelucrate in baza Contractului, Asociaţia va pune în aplicare măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscului respectiv, inclusiv, după caz, măsuri la care se face trimitere în art. 32 alin. (1) din Regulementul GDPR.

În evaluarea nivelului corespunzător de securitate, Asociaţia va ține în special seama de riscurile reprezentate de prelucrare, în special de Încălcarea Securității Datelor cu Caracter Personal.

Asociaţia se  va asigura că Datele cu Caracter Personal prelucrate in baza executarii Contractlui sunt izolate eficient de alte Date cu Caracter Personal  colectate și prelucrate de către Asociaţia.

Asociaţia va informa persoana vizată promt, și în niciun caz mai târziu de 24 de ore de când ia la cunoștință de orice Încălcare a Securității Datelor cu Caracter Personal intervenită și vor pune la dispoziția  acestuia toate informațiile disponibile cu privire la acea încălcare a securității, inclusiv măsuri de remediere și corecție luate sau planificate de a fi luate de către acestea.

În cazul oricărei investigații sau sechestru ale Datelor cu caracter Personal de către o autoritate de stat, o autoritate de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal sau orice altă autoritate competenta, Asociaţia va informa persoana vizată prompt (24 – 36 de ore) în ceea ce privește această solicitare, cu excepția cazului în care această informare este interzisă de legea aplicabilă sau de o decizie, ordin sau instrucțiune legală a autorității în cauză întrucât informarea ar prejudicia o investigație în curs. În acest din urmă caz, Asociaţia va informa  persona vizată de îndată ce motivele pentru care informarea nu a fost făcută încetează să mai fie aplicabile.

 

VIII. LEGĂTURI PENTRU A ACCESA ALTE SITE-URI

Pe site-ului de internet al Asociaţiei www.teachu.ro aveți posibilitatea de a face clic pentru a accesa alte site-uri de internet ale altor companii. Vă recomandăm să citiți politicile acestor site-uri care nu aparțin Asociaţiei referitoare la prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal, deoarece condițiile de pe aceste site-uri pot fi diferite de condițiile  Asociaţiei. Asociaţia nu va fi responsabilă în privința prelucrării datelor cu caracter personal de către aceste site-uri de internet diferite.

 IX.      DATELE DE CONTACT ALE OPERATORULUI

Dacă aveți întrebări sau cereri care privesc prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă stăm la dispoziție la următoarea adresă de email: office@teachu.ro