Ce însemnă pentru tine educația, cum înveți sau cum ți se pare TeachU?

 

Dacă ești membru al comunității TeachU și vrei să împărtășești despre experiența ta de de mentor și/sau meditat pe blogul nostru sau vrei să ne spui ceva pe tema educației sau a învățatului, te invităm să ne scrii la adresa de mail blog@teachu.ro .

Tehnici esențiale de supraviețuire în matematică

Tehnici esențiale de supraviețuire în matematică

Nu judecați o recurență după formula generală De cele mai multe ori, matematica nu este tocmai subiectul preferat pentru cei mai mulți dintre noi. Adevărul e că la prima vedere nu pare tocmai atractivă. Dacă vreți să faceți un sondaj de opinie în direcția asta,...

A şti sau a nu fi?

De ce să alegi să lupți pentru educație? Cauzele la care poți adera sunt infinite, iar unele sunt atât de grave încât să alegi tocmai educația pare un gest ce denotă snobism. Deși nevoia de educație stă mai aproape de vârful piramidei nevoilor lui Maslow decât de baza...

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

newsletter

Înregistrează-te la Newsletter

Vrei să fii la curent cu ceea ce scriem? Vei găsi aici sfaturi pentru un învățat mai eficient și multe povești și păreri ale membrilor comunității TeachU din experiența lor educațională. Abonează-te la blog introducându-ți alături adresa de email și te vom anunța de fiecare dată când avem o postare nouă!

Nu ești încă membru TeachU?

Alătură-te nouă și începe să înveți ceva nou chiar azi sau, de ce nu, devino mentor și învață-i tu pe alții!

Fă o programareDevino Mentor